Πλαστική Χειρουργική με πείρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Πλαστική Χειρουργική με πείρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Πλαστική Χειρουργική με πείρα στη Ελλάδα και στην Κύπρο Με αφορμή πολλές γυναίκες και άνδρες που μας επισκέπτονται στο ιατρείο της Αθήνας από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και την Κύπρο, ζητώντας να βελτιώσουν την εμφάνισή τους ή να επιλύσουν ένα αισθητικό τους πρόβλημα μέσω της πλαστικής χειρουργικής, προβληματιστήκαμε τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά την εξυπηρέτησή τους. Διαπιστώσαμε ότι ενώ γενικά η Αθήνα έχει την τύχη να έχει μια υψηλού επιπέδου παροχή ιατρικών υπηρεσιών, δεν έχουν την ίδια τύχη πολλές περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Δε θέλουμε με αυτό να πούμε ότι μόνο η Αθήνα έχει καλούς ιατρούς. Κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο για εκλεκτούς συναδέλφους στην υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια. Αυτό που όμως ισχύει είναι ότι ειδικά για μια ειδικότητα όπως η Πλαστική Χειρουργική που δεν είναι από τις πολύ κοινές, στα μεγάλα αστικά κέντρα ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλότερος, η ποικιλία των διαδικασιών είναι μεγαλύτερη και η διάθεση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας είναι πιο πρόσφορη. Αυτό ανεβάζει το επίπεδο της επιστήμης και κάνει τους Πλαστικούς Χειρουργούς να προσπαθούν να είναι διαρκώς στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Επιπλέον υπάρχει μεγαλύτερη πληθώρα περιστατικών πράγμα που μεγαλώνει την πείρα των γιατρών.

Στην προσπάθειά μας λοιπόν να μεταφερθεί αυτή η γνώση και πείρα και εκτός της Αθήνας, προσπαθήσαμε να εξυπηρετούμε και επιλεγμένα σημεία εκτός Αθηνών. Επιλέξαμε κομβικές περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη, Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο), Κέρκυρα, Τρίπολη, Ιωάννινα. Τελευταία αποφασίσαμε να εντάξουμε στο δίκτυο εξυπηρέτησης και την Κύπρο. Ειδικά όσον αφορά στην Κύπρο, βλέπουμε ότι είναι πολλοί αυτοί έχουν τη διάθεση να υποστούν το ταξίδι από την Κύπρο προς την Αθήνα προκειμένου να υποβληθούν σε κάποια διαδικασία πλαστικής χειρουργικής, δείχνοντάς μας εμπιστοσύνη για τη βελτίωση της εμφάνισής τους, γεγονός που είναι τιμητικό για εμάς.

Για τους ανωτέρω λόγους προσπαθούμε να βρισκόμαστε κοντά στους Έλληνες της Ελλάδας και της Κύπρου, έστω και αν αυτό σημαίνει μετακινήσεις στον τόπο τους. Επισκεπτόμαστε τις περιοχές που προαναφέραμε δηλαδή Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Τρίπολη και τώρα προσθέτουμε στο δίκτυό μας και την Κύπρο. Θέλοντας να διευκολύνουμε την επικοινωνία μας και να συντομεύσουμε τις διαδικασίες, προγραμματίζουμε την επαφή μας με τους ενδιαφερόμενους από την Κύπρο μέσω διαδικτυακής βιντεο-επικοινωνίας. Αυτό κάνει την πρώτη μας επαφή εύκολη, αποτελεσματική κι ανθρώπινη. Είναι κατανοητό ότι οι πρωτοποριακές διαδικασίες και υπηρεσίες δεν είναι εύκολες στην αρχή και χρειάζονται κόπο και χρόνο. Όμως είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε και τα δύο, διότι ως αντάλλαγμα λαμβάνουμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων όταν βρισκόμαστε σε μέρη που μας έχουν περισσότερη ανάγκη σε σχέση με την Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο.