Ανάγκες προσώπου μετά το καλοκαίρι

Ανάγκες προσώπου μετά το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι και οι διακοπές έφτασαν στο τέλος, αφήνοντας ορατά τα σημάδια τους πάνω στο δέρμα μας. Η έντονη έκθεση στον ήλιο, η θάλασσα και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας με αυξημένη λιπαρότητα, θαμπή όψη, αφυδατωμένη υφή με έντονο το αίσθημα του τραβήγματος και ίσως και κάποιες παναδούλες.


Ξεκινάμε λοιπόν άμεσα την καθημερινή φροντίδα με απλά βήματα, μόνες μας ή με τη βοήθεια των ειδικών, μέχρι να επαναφέρουμε στην επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει.

1ο ΒΗΜΑ-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Δεν ξεχνάμε να βάζουμε  ενυδατική κρέμα, πάντα κατάλληλη για τον τύπο του δέρματος μας, πρωί και βράδυ ή ακόμα και έναν ενυδατικό ορό συνδυαστικά  για πιο έντονα αποτελέσματα. Επίσης, αυξάνουμε τη ποσότητα νερού και των υγρών που πίνουμε. 

 

2ο ΒΗΜΑ-ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Επιλέγουμε πάντα απελπιστικά προϊόντα κατάλληλα για το δικό μας τύπο δέρματος  και ακολουθούμε τις οδηγίες που αναγράφονται στο προϊόν ή τις οδηγίες της αισθητικού μας. Η απολέπιση, η απομάκρυνση δηλαδή των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα μας, είναι απαραίτητη για να έχουμε ένα φωτεινό και απαλό δέρμα.

3ο ΒΗΜΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 Προγραμματίζουμε ένα ραντεβού με την αισθητικό μας για έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου αφού η χρήση λαδιών ή πολύ λιπαρών αντηλιακών φράζει τους πόρους δημιουργώντας σπυράκια και έντονους φαγέσωρες.